Over ons

Sinds 2019 zet Everyway Sales verkoopteams in voor bekende opdrachtgevers in de wereld van groene energie. Binnen deze dynamische wereld ligt onze focus op de verkoop van USP's van onze opdrachtgevers die actief zijn in electrische mobiliteit.

Iedere opdrachtgever is anders en kent eigen unieke USP’s. Voor iedere opdrachtgever ontwikkelen wij juist daarom een salesgerichte maatwerkoplossing. Het gaat daarbij om resultaten! Verkoopcijfers bepalen immers mede het succes van uw onderneming. Dat is exact de kern van onze dienstverlening

optimised12
optimised6

Onze salesprofessionals zijn goede integere en prettige gesprekspartners, daarop zijn ze ook geselecteerd. Alleen professionals die een gesprek op inhoud kunnen voeren en de waardes van onze opdrachtgevers met overtuiging kunnen brengen.

Gaat uw bedrijf groeien of wilt u juist een nieuw product in de markt lanceren? Heeft u een buitenlandse vestiging maar overweegt u in Nederland te gaan uitbreiden? Dan is Everyway Sales de juiste partner. We hebben meer dan 100 jaar saleservaring en werken enkel met ervaren salesprofessionals die met de hoogste mate van kwaliteit de USP’s van onze opdrachtgevers kunnen vertalen naar een verkoopresultaat.