Diensten

Door de inzet van onze verkoopteams zijn we in staat uw business sterk te laten groeien.
Goede verkoopprofessionals zijn zeer moeilijk te vinden, laten zich ook niet makkelijk leiden. Everyway Sales heeft veel tijd en aandacht geïnvesteerd met het werven en selecteren van zeer ervaren en gedreven verkoopprofessionals. Deze mensen worden bij in onze Academy getraind en geschoold. We werken met ervaren trainers, spelen rollenspellen en bespreken moeilijke discussiepunten. In alle gevallen geldt dat onze salesprofessionals betrouwbare en integere verkoopmethodes gebruiken, om de USP's van onze opdrachtgevers te vertalen in keiharde resultaten.

Onze salesprofessionals vertegenwoordigen uw bedrijf

Het vertegenwoordigen van de normen en waarden van uw organisatie is natuurlijk niet zo eenvoudig uit te leggen in een paar woorden. Everyway Sales is gespecialiseerd in het vertegenwoordigen van de normen en waarden van onze opdrachtgevers. Daar wordt heel erg veel tijd en aandacht aan besteed.

Wij willen dan ook altijd in alle verkoopgesprekken de beste kwaliteit neerzetten. Dat het daarbij altijd gaat om het behalen van resultaat mag niet vreemd klinken. Wel zijn wij erop getraind om ook een "nee" te kunnen verkopen. Vooral in die gevallen waar het gaat om het verkopen van uw business. Een verkoop geldt bij ons pas als uw klant tevreden is en met een glimlach uw factuur betaald. Pas dan hebben wij ons werk goed gedaan.

 

optimised4
optimised3

Wij staan voor de transitie naar een schoner klimaat

Een schoner klimaat begint bij ons allemaal. Een mooi gezegde maar met een keiharde waarheid. Gelukkig leven we in Nederland in een maatschappij die ervan doordrongen is met elkaar te moeten groeien naar een betere wereld. In deze wereld zijn we afhankelijk van energiebedrijven. Voor deze energiebedrijven is Everyway Sales in veel gevallen de verkooppartner. Heeft u behoefte aan meer informatie over de inzet van onze verkoopteams? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Everyway sales vertegenwoordigd diverse fabrikanten, importeurs en autodealers van elektrische mobiliteit. We leveren de verkoopteams en dragen zo bij aan een toenemende verkoop van groene energie in het straatbeeld. Heeft u behoefte aan meer informatie, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.